Beautyboxen Vergelijken

De cosmetica markt is er groot en zijn naast bijna alle vrouwen op de wereld ook veel mannen de doelgroep van de vele cosmetica merken. Producten zoals, parfum, mascara, eyeliner, nagellak, shampoo, douchegel en ga zo nog maar even door zijn immens populair, er is altijd genoeg keuze en je zou in een mensen leven niet eens alle producten geprobeerd kunnen hebben, als je dit zou willen.

De Beautybox, het perfecte cadeau voor jezelf.

Ook de cosmetica wereld gaat met z,n tijd mee en heb je naast kledingboxen, en maaltijdboxen ook beautyboxen. Deze boxen worden steeds populairder en zijn erg leuk om te krijgen of cadeau te geven. Het werkt als volgt: een beautybox bestel je volgens een abonnement, je kunt kiezen uit verschillende abonnementen en per maand betalen, of een paar maanden vooruit, he langer lid, hoe goedkoper de beautybox is. Vervolgens krijg je elke maand een nieuwe verrassende goed gevulde beautybox thuisbezorgd met de beste kwaliteit producten. Elke maand is het weer een verassing welke producten je krijgt en van welke merken.

Beautyboxen vergelijken.

Omdat er al best wel een paar aanbieders van deze leuke cosmetica boxen zijn, wordt het steeds lastiger om te weten te komen wat de verschillen zijn, wat ze kosten en welke er allemaal zijn. Zo heb je bijvoorbeeld de Bluxbox, Beautybox en de Lookfantastic Beautybox. Hoewel het idee erachter bij al deze bedrijven precies het zelfde is, zijn er toch verschillen. Het grootste verschil zit hem in de prijzen, daarnaast heeft de een een giftbox, de ander weer een win-actie zoals een make-over van Mari van de Ven, of een golden ticket met een shop tegoed van 100,-. Zo heeft elke beautybox weer iets leuks en anders.

Voordelen.

Zo,n box heeft natuurlijk een aantal nadelen en voordelen, zo is het tijd besparend, verrassend, en goedkoper dan in de winkel. Maar het kan ook zo zijn dat je af en toe een product krijgt dat niet geschikt is voor jouw huid. In dat geval zou je het product cadeau kunnen doen aan een vriendin, sterker nog je kan een beautybox ook in z,n geheel cadeau doen, het is tenslotte een te gek product om te krijgen. Zeker wanneer jezelf een abonnement erop hebt en hem af en toe wilt overslaan of nog genoeg producten van de vorige box over hebt, in dat geval geef je hem gewoon een keer cadeau.

Nadelen.

Veel nadelen zijn er niet, behalve dat het kan zijn dat je een product ontvangt, dat niet voor jouw type huis geschikt is, of iets wat je gewoon niet graag gebruikt. De beautybox bedrijven proberen natuurlijk wel een box samen te stellen waar de meeste mensen wat aan hebben, er wordt ook rekening gehouden met allergieën en zijn de meeste producten geschikt voor elk huidtype.

Wat ook een nadeel kan zijn, is dat je teveel betaald voor een box, denk altijd goed na over hoe lang je denkt gebruik te gaan maken van een box, want hoe langer, hoe voordeliger.