De zomer komt er aan, tijd voor een date

De zomer staat voor de deur, dus het wordt tijd voor een leuke date. Genieten jullie straks samen van de fijne zomerzon, of zit er wellicht al een mooie vakantie met z’n tweeën aan te komen? Plan eerst eens een date, bijvoorbeeld tijdens de mooie lentedagen. Drink samen wat op het terras of ga gewoon eens wandelen in het park.

Samen op het terras

Hebben jullie samen leuke gesprekken en willen jullie van alles van elkaar weten? Kies tijdens de zomerdagen dan voor een date op het terras. Je kunt naast elkaar of tegenover elkaar plaatsnemen, afhankelijk van hoeveel jullie elkaar te vertellen hebben.

Gezellig in het park wandelen

Vind je het juist nog wat lastiger om het gesprek op gang te houden? Geen probleem, ga dan gewoon eens wandelen in het park. Klets gezellig met elkaar en voel je niet direct opgelaten wanneer het tijdens je date lastig blijkt om eventuele stiltes te voorkomen. Bovendien is het in het park ook tijdens een date heerlijk om even van de stilte te kunnen genieten.
Bekijk ook eens een datewijzer en vindt direct een leuke partner.

Meenemen op date

Het is natuurlijk leuk om je date te verrassen met wat leuks! De plek en activiteit zijn al doorgenomen maar wat neem je nou mee voor je date? Verlovingsringen en trouwringen zijn natuurlijk net iets te goed van het goeie want je wilt niet bepaald haastig overkomen. Het is leuk als je na een paar dates haar leuk zou kunnen verassen met wat sieraden die goed bij haar passen. In het begin een sieraad kopen kan natuurlijk heel erg direct overkomen dus is misschien een andere optie een betere keuze. Chocola kan als een heel leuk cadeautje worden ervaren en komt dus goed van pas. Het is verder niet duur en kan makkelijk op de date zelf worden opgegeten. Dit haalt de druk wat weg en is ook niet een te grote cadeau om een awkard feeling te creeeren.