ERP software online

U wilt als groeiend bedrijf overzicht houden op alle takken van uw onderneming. Met een goed doordacht ERP systeem zorgt u ervoor dat u tijd bespaart en overzicht behoudt. ERP staat voor Enterprise Resource Planning en bestaat doorgaans uit een uitgebreide serie modules die aansluiten op een breed scala aan bedrijven en bedrijfsvormen. Deze modules werken allemaal in één centrale database om te voorkomen dat gegevens meer dan één keer ingevoerd worden. Dit bespaart tijd en voorkomt fouten door dubbel ingevoerde gegevens.

ERP software op maat voor u

Microsoft heeft een zeer uitgebreid pakket op dit gebied met Microsoft Dynamics NAV, een robuust systeem dat door meer dan 100.000 bedrijven wordt gebruikt. Het houdt gemakkelijk uw boekhouding bij en maakt gebruik van de inbegrepen versies van Office 365 om zo efficiënt mogelijk te werken. Versnel het bedrijfsproces en houd uw gegevens veilig bewaard in de cloud. Een essentiële stap in de automatisering van ieder groot bedrijf en een snel rendement op een kleine investering.

Breng uw kantoor in de 21e eeuw

Het volledig integreren van een systeem van deze omvang in uw kantoor kan structurele problemen opleveren. Gelukkig kan u gebruik maken van een
Dynamics NAV specialist
, een bedrijf gericht op het probleemloos en geheel op maat implementeren van deze applicaties. Zij bieden u de oplossingen voor alle problemen die tijdens het adopteren van een nieuw ERP systeem ontstaan. Dankzij de professionals die gespecialiseerd zijn in Navision kunt u in een handomdraai aan de slag met deze geïntegreerde business-oplossingen. U krijgt toegang tot iedere stap van uw bedrijfsproces en software die aansluit op uw bedrijf. Uw onderneming draait als een trein en uw gegevens worden extern veilig bewaard om verlies van data te voorkomen. Met MS Dynamics NAV heeft u altijd een module die exact op uw onderneming aansluit. Ook wordt u tegelijkertijd voorzien van Office 365, zodat u te allen tijde zo effectief mogelijk te werk kan gaan.