Fermob: tuinmeubels met levensvreugde

Tuinmeubels waar u dagelijks een goed humeur van krijgt. Kan dat? Het Franse merk Fermob bewijst al ruim 25 jaar dat dit kan. Jarenlang worden de meest vrolijke en kleurrijke tuinmeubels gefabriceerd. Het merk hanteert hierbij het motto joie de vivre, wat levensvreugde betekent. Het is duidelijk te zien aan de stijlvolle en karakteristieke collectie. Wilt u graag een vrolijke zomer tegemoet gaan, bekijk dan eens het assortiment met Fermob.

Parijse sfeer

Het is net alsof u in Parijs bent, wanneer u de collectie Fermob Luxembourg in de tuin heeft staan. De meubels doen vooral denken aan de typische sfeer van het Jardin du Luxembourg, het beroemde park in de Franse hoofdstad. Met de tuinmeubels haalt u op eenvoudige wijze de pure romantiek en de intieme sfeer in uw eigen tuin. Zonder dat u zo’n 600 kilometer hoeft af te reizen, waant u zich toch een beetje in Parijs.

Luxembourg

Klassiek en modern hand-in-hand

De collectie van Fermob Luxembourg -bestaande uit tafels en stoelen- heeft inmiddels succes over de gehele wereld. Daarnaast is de collectie symbool voor de Franse designbranche geworden. Klassiek en modern design gaan ondertussen op fantastische wijze samen. Ontwerpster Frédéric Sofia heeft op verzoek van Fermob een nieuwe ‘touch’ gegeven aan de meubels. Ze combineert de klassieke vormgeving met de uitzonderlijke eigenschappen van het moderne aluminium. Op die manier is er een prachtige kleurrijke collectie ontstaan.

Eigen ontwerp

Bijzonder aan het Franse Fermob is dat meubels niet alleen worden geproduceerd en verkocht, maar dat ze ook door het label zelf worden ontworpen. Fermob houdt daarbij rekening met hoge kwaliteitseisen en kwalitatieve kenmerken. Zo krijgen de meubelstukken een speciale anti-roestbehandeling waardoor ze bestand zijn tegen natte, zonnige en zoute omgevingen. De meubels zijn weerbestendig en bovendien zeer licht van materiaal.

Diverse meubelstukken

Wie kiest voor de collectie van Fermob Luxembourg heeft volop keuze om de tuin goed in te richten. Zo kan de Luxembourg schommelstoel u het comfort en ontspannen uurtjes geven tijdens de zomer die voor deur staat. Wilt u toch meer vastigheid aan de grond? Dan is het heerlijk onderuit zitten in de Fermob fauteuil een absolute uitkomst. Mist u nog een voetenbank? Geen zorgen, ook die is verkrijgbaar in hetzelfde ontwerp. Het assortiment met Fermob meubels biedt u nog veel meer. Hopelijk kunt u volop van de zomer genieten!