Hoe word je snel nuchter?

Snel nuchter worden na het drinken van een aantal alcoholische dranken is sinds kort mogelijk! Dat kun je namelijk doen door Premulon te nemen. Dat is een pillenkuur die de lever extra stimuleert waardoor alcohol daadwerkelijk sneller afgebroken wordt. Het is vandaag de dag dus zeker mogelijk om sneller nuchter te worden. Hiernaast is het verstandig om de volgende tips na te leven:

  1. Drink na ieder glas alcohol een glas water. Lukt dit niet, drink dan nadat je weer thuis bent een aantal glazen water. Van alcohol droog je uit, dit zorgt meestal ook voor een kater de volgende morgen. Door flink wat vocht in te nemen voorkom je dit.
  2. Neem Premulon om sneller nuchter te worden en om een kater te voorkomen. Premulon is namelijk een ontnuchteringspil die ervoor zorgt dat je twee tot zelfs drie keer sneller nuchter wordt.
  3. Neem een glaasje cola of redbull als oppepper. Hierdoor zul je je voor korte tijd helder en energiek voelen. Drink absoluut geen koffie. Cafeïne en alcohol gaan absoluut niet samen omdat beide drankjes vochtafdrijvend werken.

Hoe werkt Premulon precies?

Premulon zorgt ervoor dat je twee keer zo snel nuchter wordt dan normaal gesproken. Het wordt ook wel een ontnuchteringspil of anti-katerpil genoemd. Premulon helpt je lever een handje om de alcohol sneller en beter af te breken.

Normaal gesproken ben je na het drinken van een standaardglas alcohol na 2 uur weer nuchter. Stel je drinkt drie glazen bier, normaal ben je dan na 6 uur alcoholvrij. Met een ontnuchteringspil is dat al na drie uur. Meestal wordt Premulon gebruikt door mensen die een kater willen voorkomen. Daarnaast wordt Premulon veel genomen na zakenlunches waar alcohol genuttigd is.

Waar koop ik Premulon?

Premulon is expliciet online verkrijgbaar via de webshop zelf en via Bol.com