Je huid verbeteren kun je eenvoudig zelf doen!

Dermarolling of een duur behandelcentrum?

Elke maand een laserbehandeling, IPL of Thermage ondergaan? Ben jij gek, dat is toch veel te duur! Bovendien moet je dan helemaal naar een behandelcentrum toe. Er komen dus ook nog reiskosten bij en je kunt natuurlijk alleen maar terecht op een tijdstip dat jou net heel slecht uitkomt. Dan kan je veel beter online een goede dermaroller kopen. Maar wat is Dermarolling eigenlijk?

Waarvoor gebruik je de dermaroller?

Een dermaroller is een heel eenvoudig apparaat. Hij wordt geleverd in verschillende breedtes. Het is een roller met kleine naaldjes die de herstelprocessen in je huid stimuleren. Heb je last van veroudering of verslapping, dan is Dermarolling een uitstekende techniek. Ook voor acne, littekens of hyperpigmentatie pas je met veel succes de dermaroller toe.

Wat doet de dermaroller met je huid?

“Oké”, zal je zeggen, “nu weet ik waarvoor je de dermaroller gebruikt, maar wat doet hij precies?” Ook dat is heel gemakkelijk uit te leggen. De dermaroller maakt minuscule gaatjes in je huid. Dat kan de huid van je gezicht zijn, maar je kunt Dermarolling ook toepassen op andere delen van je lichaam. Steeds gaat het erom dat de kleine naaldjes op de roller de aanmaak van collageen en elastine verhogen. Het herstelproces van je huid wordt hierdoor enorm gestimuleerd.

Beter in je vel zitten!

Het gebruik van de dermaroller is heel eenvoudig. Je maakt je gezicht goed schoon en reinigt de roller met 80% alcohol. Rol hierna rustig over je huid. De minuscule gaatjes die hierdoor ontstaan, zorgen dat crèmes en hydraterende serums hun werk veel beter doen. Ze trekken immers veel dieper in de huid. Breng na het rollen een hydraterend serum aan en laat dit even intrekken. Heb je genoeg tijd, breng dan ook een crème aan of geniet van je favoriete gezichtsmasker. Maak de dermaroller goed schoon en herhaal de behandeling na enkele weken. Voor je het weet zijn beschadigingen en oneffenheden verdwenen. Je huid is weer stralend en jij zit letterlijk een stuk beter in je vel.