Inspiratie voor de woonkamer.

Als je opzoek bent naar inspiratie voor in de woonkamer dan kun je op verschillende wonen & interieur blogs de leukste tips vinden. Van leuke tips voor aan de muur tot inspiratie voor in je tuin.

Ga je verbouwen of verhuizen en wil je je woonkamer een andere sfeer geven? Maak dan gebruik van Pinterest. Hier kun je eenvoudig moodboards samenstellen om een sfeer te creëren voor je kamer. Op zo’n digitaal Pinterest bord kun je allerlei ideeën opslaan welke samen een goede sfeer creëren of pak gewoon iemand anders zijn kant en klare moodboard erbij. Ook voor de slaapkamer, kantoor of andere interieur project kun je gebruik maken van Pinterest.

Interieur trends

Brocante sfeer

Ook is de brocante sfeer weer helemaal in. Deze sfeer brengt warmte, eenvoud en comfort samen. Met de brocante stijl kun je veel leuke dingen doen. Zo kun je modern en brocante combineren om een landelijke maar toch ook moderne sfeer in de woonkamer te creëren.

DIY is helemaal in de mode

Tegenwoordig geldt; less is more. Er zijn veel leuke ideeën die je eenvoudig met weinig materiaal zelf kunt maken. Van leuke en sfeervolle mos ballen voor op de eettafel tot mooie houten spiegels, deze spiegels vergen wel iets meer werk. Maar als je man een echte klusser is dan zet hij dit zo voor je in elkaar.

Naast het feit dat DIY spullen vaak weinig materiaal vergen en overal beschikbaar zijn is het ook nog eens erg leuk om creatief bezig te zijn. Ik zou zeggen laat je eens inspireren en ga eens een keertje lekker los.