Wat is de perfecte warmte?

Wat zijn Is nou perfect voor de warmte in huis? Je hebt in je eigen huis natuurlijk comfort nodig en wilt niet in de winter half dood vriezen.

De afvoerloze gashaard

Wil je graag extra warmte in de kamer en wil de haard vaker gebruiken dan is de afvoerloze gashaard meer dan geschikt voor jou! De afvoerloze gashaard kan je makkelijk bevestigen aan de wand. Door de technologie die steeds verder uitbreid is het nu zelfs mogelijk dat de haard geen rook kanaal meer nodig heeft. Wat voor jou betekend dat er geen grote ingreep aan het huis gedaan moet worden. Dus ook perfect voor in een flat. De haard is volledig veilig door het beveiliging systeem dat erin is verwerkt. Het zal ervoor zorgen dat de haard zichzelf uitschakelt wanneer het onder een bepaald zuurstof niveau zakt. De enige plaatsen in je huis / appartement waar je de gashaard niet mag plaatsen is de badkamer of de slaapkamer.

Een design haard

Het aanbod op strakke vormen bij deze haarden is de afgelopen jaren sterk gestegen. Ze zijn in verschillende vormen en maten verkrijgbaar. Je hebt de keuze uit vrijstaande of ngebouwde haarden.De voordelen van de haard die je kan inbouwen zijn dat het geen grote verbouwing nodig heeft en als je wil gaan verhuizen kan je hem gemakkelijk meenemen naar je nieuwe woning. Ook een groot voordeel van deze haard zijn de lage kosten. Dat is natuurlijk mooi meegenomen! De haard verbruikt ongeveer 50 Watt per uur. Dat is te vergelijken met de doorsnee gloeilamp. Een nadeel van deze haarden is wel de warmte die het afgeeft. De design haard is er niet toe in staat om een gehele kamer te verwarmen.

Buiten huis

Stoomketels zijn perfect voor warmte in grote ruimtes. Een stoomketel is bedoeld om stoom op te wekken uit water. Deze stoom kan worden gebruikt voor allerlei zaken: Verwarming,voorstuwing van schepen of aandrijving van generatoren door middel van een turbine, aandrijving van stoomlocomotieven met behulp van cilinders en het doden van onkruid in de glastuinbouw. Lees hier verder over stoomketels.