Het Andere Boek

Den Haag
dinsdag 07 februari 2012 t/m zondag 29 april 2012

Deeltijdstudenten Grafisch Vormgeven, Advertising en Grafiek van de Willem de Kooning Academie in Rotterdam presenteren ieder hun eigen visie op de rol die het boek speelt in het leven, op welke manier ze het boek ervaren en de invloed van de belangrijkste boeken op de maatschappij.

Elke student heeft op zijn eigen manier een boek vormgegeven en geproduceerd. Dit heeft geresulteerd in dertien unieke boekinstallaties. De uitvoeringen zijn zeer divers, en vaak crossmediaal. Ze prikkelen de bezoeker om na te denken over het boek als medium of over de betekenis en invloed van belangrijke boeken. Allemaal vanuit de visie van de ontwerper en kunstenaar. Eigen meningen en voorspellingen.

Museum Meermanno biedt jong grafisch talent van kunstacademies en grafische opleidingen de mogelijkheid te exposeren in het souterrain van het museum onder de noemer Jong Talent Meermanno. Eerder presenteerden studenten van de kunstacademie ArtEZ uit Zwolle en studenten van het Mediacollege Amsterdam hun werk in Meermanno.

Locatie

Museum Meermanno | Huis van het boek
Prinsessegracht 30
2514 AP Den Haag

Contact

070-346 27 00
wingen@meermanno.nl

Url

http://www.meermanno.nl/