De Kledingbox, je eigen online personal shopper.

Hij wordt steeds populairder, de kledingbox. Net als de maaltijdbox die enkele jaren geleden zijn intrede deed, waar vooral gemak het belangrijkste kenmerk van was, geldt dat nu ook voor de kledingbox. De nieuwe manier van shoppen en niet alleen voor mannen maar ook voor vrouwen, waarbij jij je eigen online personal shopper krijgt, maar hier niet voor hoeft te betalen. Het werkt als volgt, jij gaat naar een van de kledingbox aanbieders zoals The Cloakroom of Outfittery, zodra je begint met je bestelling zul je eerst een paar vragen gaan beantwoorden, dit zodat de personal shopper meer over jouw stijl te weten komt, wat je wel en niet leuk vind, wat je lengte, gewicht etc is. Bij de een gaat dit via een vragen lijst maar bij The House OF Einstein gaat dit weer optioneel via een telefoon, Skype of Facetime gesprek.

Zo kan de online personal shopper, meer over jouw persoonlijkheid te weten te komen, om de beste stijl en outfit te selecteren, nar het beantwoorden van deze vragen, gaat de online stylist voor jou aan de slag en selecteert een of twee outfits, die je enkele dagen thuisbezorgd krijgt. Vanaf dat moment kun jij de tijd nemen om in je eigen omgeving op je gemak de kleding te passen. Wat je mooi vind hou je en wat je niet wilt hebben stuur je gratis terug. Betalen doe je pas achteraf zodra je hebt aangeven welke kleding en of outfit je wilt houden.

Online personal shopper.

Het past helemaal in deze tijd, de wereld draait sneller dan ooit, en zijn we met z,n allen allemaal erg druk. Daarnaast kunnen veel mensen wel wat advies gebruiken als het aankomt op hun styling en uiterlijk. Online personal shoppers waren er altijd al, maar waren deze dure privé personen alleen weggelegd voor de rijken. Door de moderne technologie kan tegenwoordig iedereen gebruik maken van een personal shopper en dat helemaal gratis, de prijzen die je betaald zijn hetzelfde als die je in de winkel voor exact dezelfde kleding zou betalen. Op de website van de kledingbox aanbieder kun je zien met welke merken het bedrijf samenwerkt en welke stijlen ze hanteren. Over het algemeen kom je bij al deze kledingbox aanbieders een selectie van Casual, sportief, zakelijk, vrijetijdskleding of een mooie mix hiervan tegen.

Shoppen ging nooit eerder zo snel, vooral mannen zullen veel van deze dienst gebruik maken, maar ook het B-dressed wat voor dames is, doet goede zaken. het is tenslotte ene leuke manier om jezelf te laten verassen met een nieuwe outfit.