News: Whitney Port is te zien in de spin-off van The Hills!

Onlangs maakte MTV bekend dat ze The Hills “New Beginnings” gaan uitzenden en na het teleurstellende nieuws dat Lauren Conrad niet te ziel zal zijn. Is er nu ook een enorm lichtpuntje, in de vorm van Whitney Port. Zij is inmiddels mode-ontwerpster en grijpt deze kans aan om haar belachelijke eerder looks recht te trekken. Deze motivatie maakte zij bekend op haar Instagram met daarbij een oude foto tijdens de VMA’s. Whitney heeft nog een tijdje haar eigen spin-off serie gehad, “The City” over haar leven in de mode industrie en New York. 

Veel fans balen nog altijd enorm dat Lauren Conrad en haar aartsrivale Kristin Cavallari niet gaan meedoen met de comeback, maar Whitney Port hebben we natuurlijk ook in ons hart gesloten. Zij was de kalme en vroegwijze vriendin van Lauren, die veelal in persoonlijke drama’s raakten samen met haar andere vrienden. Veelal vroegen we ons tijdens de urenlange marathons op MTV, of de show wel echt was.

De liefdesperikelen, de roddels en nare acties leken niet op te houden, net zoals de tranen van Lauren die rijkelijk vloeiden. Toch wilde je geen aflevering missen, bleef je thuis voor de urenlange marathons in het weekend en leefde je intens mee. We zijn inmiddels, schrik niet! wel 12 jaar verder en pp Lauren’s instagram kunnen we gelukkig zien dat ze geluk heeft gevonden in de liefde en zelfs moeder is geworden.

Al gaan we LC missen in deze spin-off, er zijn nog meer bekende gezichten die wel te zien zullen zijn. Kennen jullie Audrina, Jason, ‘Spendi” en (schoon)zusje Stephanie Pratt nog? Waarvan je het altijd het gevoel had dat ze niet te vertrouwen was en voor wie Brody Jenner iedereen waarschuwde, well she’s back! Brody schijnt echter nog in onderhandeling te zijn met MTV over een mogelijk terugkeer. Een bron heeft bekend gemaakt dat MTV de zoon van Caitlyn Jenner hard nodig heeft en terugkeert in de serie. Die hoop delen wij ook, wie keek er vroeger nou niet graag naar Brody? De ‘bad boy’ van destijds is inmiddels wel zijn wilde haren kwijt en gelukkig getrouwd.

Voor wie The Hills niet kent, de serie was een spin-off van Laguna Beach : The Real Orange County, waarin rijke kinderen tijdens hun school periode gevolgd worden. De hoofdrolspelers waren al snel razend populair en MTV begon in 2006 met de spin-off  ‘The Hills’. Hierin worden Lauren en haar vriendinnen gevolgd worden op hun weg naar volwassenheid en maakten we allerlei drama’s mee. Dit hield ons urenlang zoet en we hopen dat ‘New Beginnings’ ons weer net zo in de ban weet te krijgen. Kijk jij ook mee? Hieronder delen we alvast de teaser en in 2019 is het zo ver!

 

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to site top