Zakelijke telefonie via internet: eenvoudiger dan ooit

Voor het zakenleven is communicatie integraal en goedkoop bellen kan al gauw veel geld schelen. Met het internet is er een oplossing voor zakelijke telefonie die wordt gerealiseerd met VoIP. Dit concept maakt gebruik van “Voice over IP”, en stuurt een constante stroom data tussen twee gebruikers zodat er op die manier een telefoongesprek kan worden gevoerd. Met de toename in internetsnelheid in de afgelopen tien jaar is het nu makkelijk om deze data zonder merkbare vertraging te sturen. Een bijkomend voordeel van telefoon via het internet is dat met weinig moeite veel extra mensen mee kunnen doen aan dit gesprek, verspreid over de hele wereld. U houdt zonder moeite contact met afgelegen internationale contacten en belt voor extreem lage tarieven over de hele wereld.

Kies voor uw bedrijf een eigen VoIP netwerk op

Met de hulp van een provider voor
zakelijke VoIP diensten
kan u snel van start met het bellen via een internetverbinding. Hoewel internetsnelheid vroeger een probleem was is dit nu, vooral in landen als Nederland, geen enkel probleem. U zet makkelijk en goedkoop een bedrijfsnummer op waarop u overal te bereiken bent. U kan dit nummer zelfs door laten schakelen naar uw mobiele telefoon, zodat ook als u niet op kantoor bent u nog steeds bereikt kan worden. Met een regionaal nummer voor externe communicatie en gratis interne communicatie binnen uw eigen bedrijfsnetwerk is bellen eenvoudiger dan ooit.

Overal en altijd beschikbaar

U heeft alleen een internetaansluiting nodig voor het gebruik van VoIP. Het maakt niet veel uit waar deze is. Of u nu op kantoor bent, onderweg op de smartphone of tablet of thuis. U heeft overal de mogelijkheid om uw klanten, partners en collega’s van dienst te zijn. Met een grote afname in kosten, vooral over lange afstanden hoeft u niet meer bang te zijn voor de telefoonrekening.