Home Beauty beurs

Beauty beurs

Het bezoeken van een beauty beurs is een must om op de hoogte te blijven van de veranderingen in jouw vakgebied. Maar ook als je een enorme passie hebt voor beauty, is zo’n bezoek meer dan de moeite waard. Tijdens het bezoek aan een beauty beurs kun je van alles leren, raak je gemotiveerd en  doe je mogelijk interessante contacten op voor jouw toekomst in de beauty wereld.

Werken in de beauty branche doe je met passie en met vakkennis. Om deze kennis op peil te houden en te vergroten, is het belangrijk met regelmaat naar een beauty beurs te gaan. Hiermee vergroot je niet alleen je kennis, je spot ook de nieuwe trends en leert veel van andere beauty experts. Hieronder een impressie van het “Beauty Trade Festival 2018” .

Beauty beurs bezoeken

Voor beauty professionals zoals visagisten, schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten, nagelstylisten, pedicures en experts in de wellness, is een beauty beurs bezoeken erg belangrijk. Na het bezoek ben je in één dag weer helemaal up-to-date en weet jij precies welke trends booming zijn. Ook is het de plek waar je met passie overspoeld raakt en met vernieuwde inzichten jouw onderneming verder opbouwt.

Netwerken op de beauty beurs

Hier wil je gewoon bij zijn als (startende) ondernemer! Je raakt niet alleen geïnspireerd, je krijgt ook de kans om waardevolle deals te sluiten en jouw netwerk uit te breiden. Op de beauty beurs lopen gelijkgestemden rond en hoe leuk is het, dat je uitgebreid met een mede beauty expert ideeën en tips kunt uitwisselen.

Door een dagje beauty beurs spot je ook weer nieuwe diensten die je in jouw salon of tijdens je werkzaamheden als zzp’er kunt verlenen. Maar dit niet alleen, je kunt jezelf ook helpen aan een nieuwe baan in de beauty branche. Dit doe je door jezelf goed te presenteren en aan andere bezoekers, en ondernemers te vertellen over jouw plannen.

Beauty beurs Nederland

Jaarlijks worden er verschillende beauty beurs en evenementen in Nederland georganiseerd en daar kun jij bij zijn. Tijdens een beauty beurs krijg je niet alleen de nieuwste trends te zien, maar je kunt ook lezingen bijwonen en workshops volgen. Waardoor je mogelijk nieuwe skills ontwikkelt en je hierin gaat verdiepen.

beauty beurs

Dit is lang niet het enige, op een beauty beurs krijg je ook zeer voordelige beursdeal én er zijn ook succesvolle ondernemers aanwezig. Deze kunnen jouw onderneming verder helpen met vakgerichte advies. Na het bezoek zit je weer vol met nieuwe ideeën. Die jouw onderneming vooruit helpen en waarmee je nieuwe klanten aan blijft trekken.

Agenda

In onze beauty agenda vind je beurzen en beauty evenementen terug, die gegeven worden in Nederland. Hier adviseren wij je om heen te gaan, als bezoeker en vooral ook als exposant. Geef jezelf de kans om je te presenteren aan jouw doelgroep. Laat je passie zien en presenteer jouw skills, je producten en sluit interessante deals.

Wil je op de hoogte gehouden over aankomende beauty beurzen en evenementen? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.