Home Over Items

Over Items

Wat leuk dat je onze website bezoekt!  Wij houden ons met grote passie bezig met beauty nieuws items. Wij helpen jou om gepassioneerd en gemotiveerd te blijven voor het meest veelzijdige vak ter wereld, namelijk die van de beauty expert. Voor ervaren en beginnende beauty experts zijn wij het kennisplatform in ontwikkeling. 

Bij ons kun je terecht voor diverse beauty opleidingen cursussen, thuisstudies, workshops en opfriscursussen. Voor een start in de beauty branche of ter verbetering van je huidige onderneming. Als je op zoek bent naar het laatste en meest trending beauty nieuws? Zoek dan niet verder, je hebt ons gevonden!

Wij houden je op de hoogte van, wat er speelt in de wereld van beauty. Volg onze social media kanalen en zorg ervoor dat jij de beauty expert bent, die goed geïnformeerd en veelzijdig is. Wij hebben een passie voor het toetsenbord en zijn nogal nieuwsgierig aangelegd. Waardoor we bovenop trending beauty topics zitten en dit graag met je willen delen.

Ben je net als ons benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van uiterlijke verzorging, ondernemen in de beauty branche, cosmetische opleidingen, beauty beurzen en beauty events? Dan zij wij een match! En is dit hét platform voor jou!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang leuke items over de beauty wereld, handige tips voor (startende) ondernemers en mis nooit meer een belangrijke beauty beurs.

Mis je iets op de website? Heb je leuke schrijftips? Of wil je bloggen voor Items? Laat van je horen en stuur ons een leuke e-mail, met jouw tips of motivatie voor een samenwerking. Vinden wij leuk!

over items